آیا شما هم با پخت صحیح قارچ مشکل دارید و از سیاه و کدر شدن قارچ در هنگام پخت ناراحت می شوید؟ دیگر نگران نباشد ما در این بخش با معرفی 5 راهکار شما را به سمت یک پخت بهتر از قارچ راهنمایی می کنیم.
- بیشتر بخوانید: قارچ جنگلی
پس از انتخاب و خرید یک قارچ با کیفیت درجه یک که با دقت در رنگ و کلاهک آن می توانید پی به مطلوبیت آن ببرید دیگر نوبت فراگیری نکاتی در زمینه پخت آن رسیده است تا با رعایت نکاتی درباره آن همچنان رنگ سفید قارچ صدفی و کیفیت آن حفظ شود.
- بیشتر بخوانید: قارچ کامبوجا
1-اولین نکته زمان و مکان نگه داری قارچ است که بیشتر از 4 روز بهتر است در یخچال نماند همچنین بهتر است تا حد امکان از فریز کردن قارچ صرف نظر کنید و قار را به صورت تازه مصرف نمایید چون به خاطر بافت آن که تقریبا 90 درصد آن آب است با یخ زدن و سپس آب شدن آن تا حد زیادی قارچ کیفیت خود را از دست می دهد و دیگر خبری از آن قارچ گوشتی هنگام خرید نیست.
2-اگر در پی حفظ مواد ریزمغذی آن همچون ویتامین B یا پروتیین آن هستید و فکر می کنید که روش آب پز آن بهتر جواب می دهد در اشتباه هستید با آب پز کردن قارچ، دیگر هیچ اثری از آن باقی نمی ماند و تمام ویتامین های B آن از بین خواهد رفت.
3-اگر برای استفاده ار قارچ باید آن را تفت بدهید خیلی به سرعت این کار را انجام دهید چون با حرارت دیدن قارچ، قارچ آب زیادی را از دست می دهد و حجم آن بسیار کم می شود.
4-برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ هنگام پخت بهتر است از ظروفی به غیر از آلمینیومی استفاده نمایید5-در هنگام پخت با چکاندن چند قطره آبلیمو همچنان رنگ سفید آنرا حفظ کنید و از خوردن آن لذت بیشتری ببرید.