گردو منبع چربی های سالم و پروتئین

گردو میوه‌های هسته‌دار گرد و تک‌دانه‌ای هستند که از درخت گردو پکان رشد می‌کنند. آنها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. آنها ممکن است سلامت قلب و استخوان را بهبود بخشند و در کنار سایر فواید به مدیریت وزن کمک کنند.

درختان گردو تویسرکان همدان بومی شرق آمریکای شمالی هستند اما در حال حاضر معمولاً در چین، ایران و در ایالات متحده در کالیفرنیا و آریزونا رشد می کنند.

در زیر پوسته میوه گردو ایرانی پوست نازک یک مهره چروکیده به شکل کره وجود دارد. گردو به دو بخش مسطح تقسیم می شود تا به صورت تجاری به فروش برسد.

گردو هم خام یا بو داده و هم شور یا بدون نمک موجود است.

این مقاله تجزیه و تحلیل تغذیه ای گردو، نگاهی به فواید سلامتی احتمالی آن، نحوه گنجاندن گردو پوست کاغذی ایرانی بیشتر در رژیم غذایی و هرگونه خطر بالقوه سلامتی ناشی از مصرف گردو را ارائه می دهد.

به گفته پایگاه داده ملی مواد مغذی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، 1 فنجان گردو ارگانیک بدون مارک (30 گرم) حاوی منبع مورد اعتماد است:

انرژی: 200 کالری
کربوهیدرات 3.89 گرم (گرم)
شکر: 1 گرم
فیبر: 2 گرم
پروتئین: 5 گرم
چربی: 20 گرم
کلسیم: 20 میلی گرم (میلی گرم)
آهن: 0.72 میلی گرم
سدیم: 0 میلی گرم

گردو همچنین منبع خوبی از:

منگنز
فلز مس
منیزیم
فسفر
ویتامین B6
اهن
آنها سرشار از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند.

آجیل به عنوان یک غذای پرکالری و پرچرب شهرت دارد. با این حال، آنها از نظر مواد مغذی متراکم هستند و چربی های سالم برای قلب را تامین می کنند.

ترکیب چربی های سالم، پروتئین و فیبر موجود در گردو به افزایش رضایت و سیری کمک می کند. این باعث می شود در مقایسه با چیپس، کراکر و سایر غذاهای ساده کربوهیدراتی، به عنوان یک میان وعده سالم تر باشند.

  • منابع:
    1. ?What are the health benefits of walnuts
  • تبلیغات: 
    1. شگفتیهای زندگی یک فرد میلیاردر!
    2. 30 روزه با ما خوش هیکل شوید
    3. با یک ساعت کار روزانه پولدار شوید!!
    4. خطرات استفاده از روغن تقلبی