مربا همه میوه و شکر و آب لیمو دارند

بیایید فرض کنیم که شما یک آپارتمان زرق و برق دار زردآلو از درخت همسایه فرود آورده اید و می خواهید آنها را بدون دستور پخت به مربا تبدیل کنید.

چگونه آنچه را که به تازگی یاد گرفته ایم تپه جدید بانزل در ساخت مربای عالی به کار می برید؟

ابتدا گلدان مناسب را انتخاب کنید

یکی از مواردی که باید فوراً به خاطر داشته باشید این است که سعی نکنید میوه های زیادی را در گلدان مربای خود بریزید.

این مخلوط در حین گرم شدن به فضایی برای حباب زدن نیاز دارد تا آب تبخیر شود و شبکه پکتین تشکیل شود.

من سعی می کنم کمتر از نصف قابلمه را پر از مخلوط مربا کنم – این همه میوه و شکر و آب لیمو است که با هم مخلوط شده اند.

اگر از مس استفاده می کنید قبل از ریختن آنها مربای هویج یک کیلو در قابلمه مربای خود، بهتر است آنها را با هم مخلوط کنید.

فقط به عنوان مثال، گلدان من حدود 15 اینچ عرض، 4.5 اینچ عمق، و دارای ظرفیت 11 لیتر است، و من معمولا می توانم بین 5 تا 6 پوند میوه را بدون پر کردن بیش از حد میوه جاسازی کنم.

مربا

اگر میوه ای کم اسید و پکتین کم مانند توت فرنگی رسیده باشد، باید قند بیشتری اضافه کنم، نزدیک به سطح 70 درصد.

اگر میوه دارای پکتین بیشتری باشد و اسید طبیعی بیشتری داشته باشد – مانند زغال اخته کاملاً رسیده با تعداد انگشت شماری سبزتر – پس من شکر کمتری به آن اضافه می کنم، نزدیک به سطح 40 درصد.

فرض کنید زردآلوهای آماده شده ما، ماگ که اکنون نصف شده و هسته گرفته شده اند، 6 پوند وزن دارند و کاملا رسیده اند.

من اغلب به سراغ شکر 45 درصدی می‌روم (همانطور برای آلو؛ در حالی که با گیلاس قرمز تیره و هلوهای لطیف، کمی بیشتر، حدود 60 درصد).

از آنجایی که من 6 پوند زردآلو آماده دارم، مبل طوسی کرم یعنی 2 2/3 پوند شکر اضافه می کنم.

  • منابع:
    1. Jam Making 101: The Secrets to Getting Jam to Set Like a Pro
  • تبلیغات:
    1. با دستگاه فشارسنج دندان های خود را سفید کنید!
    2. اکتشاف یک نمونه بسیار عجیب از پتو با ویژگیهای عجیب!!
    3. بدون استفاده از قفل خانه خود را امن نگه دارید
    4. عاقبت ناراحت کننده خوردن مواد شوینده توسط کودکی در اصفهان!