تولید کنند گان قارچ دکمه ای چه روش های برای تولید قارچ دکمه ای سفید اجرا می کنند؟
- بیشتر بخوانید: قارچ صدفی
((روش های مختلف تولید قارچ دکمه ای سفید))
1- روش قفسه ای: این روش بعلت راندمان تولید بالا و استفاده بیشتر از حجم سالن و نیز تسهیل در کار پرورش، از رایج ترین روش ها بشمار می رود و جنس قفسه ها از آلومینیوم یا گالوانیزه می باشد.
این روش در کشور ما بعنوان اصلی ترین روش جهت کشت بشمار می رود.بعلت مکانیزه بودن و همچنین تولید بلوک هایی به ابعاد40*60سانتیمتر،قابلیت جابجایی آسان را داشته و براحتی قابل حمل می باشد.یکی از ویژگی های مهم این کمپوست،بذر زنی مناسب و فشردگی خوب کمپوست بوده ونیز کمپوست از ارتفاع خوبی«25_15سانتیمتر» برخوردار است تا مواد غذایی براحتی در اختیار میسلیوم قارچ قرار گیرد و به دلیل مکعبی بودن کمپوست،فضای خالی روی قفسه بوجود نمی آید و در این روش خاکدهی،آبیاری و برداشت براحتی انجام می پذیرد.
- بیشتر بخوانید: قارچ جنگلی
2_روش جعبه ای: در این روش،مرحله پر شدن کمپوست داخل جعبه ها تا پاستوریزاسیون کامل و برداشت محصول در یک مکان انجام نمی گیرد. جعبه ها بعد از عمل آمونیاک گیری به اتاق مخصوص کشت انتقال می یابند و در آنجا عمل اسپان زنی و خاکدهی تا برداشت انجام می گیرد.از محاسن این روش می توان به پاستوریزاسیون آسان و نیز پر کردن جعبه ها و بذر زنی اشاره نمود که با کمترین زمان و به روش مکانیزه انجام می گیرد و جابجایی و حمل آن راحت تر می باشد.
- بیشتر بخوانید: قارچ کامبوجا