تقریباً همه آمریکایی ها نبات چوبی (97٪) گزارش می دهند که حداقل یک بار در سال آب نبات می خورند.
با این حال، در یک روز معین، تنها تقریباً یک چهارم جمعیت ایالات متحده با سن بالای 2 سال آب نبات مصرف می کنند.
در میان همه آمریکایی ها، آب نبات سهم نسبتا کمی از کالری، قندهای افزوده و چربی اشباع شده در کل رژیم غذایی دارد و تحقیقات اخیر نشان می دهد که سطوح فعلی مصرف آب نبات با خطر افزایش وزن و بیماری های قلبی عروقی در کودکان و بزرگسالان مرتبط نیست.
ارائه راهنمایی نبات زعفرانی قم برای مصرف آب نبات در حد اعتدال مستلزم درک عوامل مختلف مرتبط با سلامت رفتاری است که بر مصرف آب نبات تأثیر می گذارد.
میزگردی از متخصصان تغذیه رفتاری، محققان و مربیان تغذیه برای بحث در مورد داده های اخیر در مورد مصرف آب نبات، نتایج سلامتی مرتبط با مصرف معمول آب نبات، و تاثیر استراتژی های رفتاری، از جمله محدودیت، آموزش، و آگاهی محیطی، بر اصلاح رفتارهای غذایی، گرد هم آمدند.
برای دستیابی به مصرف متوسط نبات چوبی اصفهان و آب نبات.
محدود کردن دسترسی به غذاهای خوش طعم، چه از طریق خود تحمیلی یا با کنترل والدین، ممکن است پیامدهای بالقوه منفی داشته باشد.
تکنیکها و بینش در مورد نحوه اتخاذ «اعتدال» در مصرف آب نبات، از شیوههای مؤثر والدین گرفته تا استراتژیهای محیطی که تغییر رفتار را بدون تلاش زیاد تسهیل میکنند، بهعنوان گامهای مهم بعدی به سمت راهنماییهای غذایی پایدار مرتبط با نقش آب نبات و سایر موارد شناسایی شدند.
در یک سبک زندگی سالم نبات شاخه ای درمان می کند.
- منابع:
- تبلیغات: