کربوهیدات های موجود در میوه های خشک سالم

میوه های خشک مانند کشمش، انجیر خشک ،چیپس موز، چیپس نارگیل، آلو خشک و غیره به عنوان جایگزین طبیعی و سالم تری برای خوراکی های شیرین به بازار عرضه می شوند.
این خوراکی‌های مرزه به دلیل سطوح بالای کربوهیدرات‌های ساده و پیچیده، فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها، از نظر تغذیه‌ای مفید هستند.
اشکال این است که انجیر خشک صادراتی حاوی مقدار زیادی قند هستند و بنابراین سرشار از کالری هستند.
از آنجایی که میوه‌های خشک فشرده‌تر از میوه‌های تازه هستند، بسیار ساده است که در یک وعده زیاده روی کنید و مقدار زیادی از آنها را مصرف کنید.
علاوه بر این، به منظور افزایش طعم میوه های خشک، برخی از تولید کنندگان شکر اضافه می کنند.
به همین دلیل، ضروری است که تمام برچسب های محصولات را به دقت مطالعه کنید.
جدای از آن، این وعده‌های غذایی سرشار از انواع مواد مغذی، از جمله فیبر و ویتامین‌ها هستند.

مهمترین چیز این است که اندازه سهم خود را کنترل کنید.
این غذاها دارای چگالی انرژی بالایی هستند، در عین حال انجیر خشک همدان ارزش غذایی بالایی نیز دارند.
بر اساس مطالعه‌ای که در سال 2017 در مجله Nutrients منتشر شد، آلو خشک تولید استخوان را افزایش می‌دهد و ممکن است تراکم استخوان را افزایش دهد.
از آنجایی که آلو خشک سرشار از فیبر و سوربیتول است، آلو خشک و انجیر خشک اسلایس نیز به عنوان یک ملین طبیعی عمل می‌کند و ممکن است به جلوگیری از یبوست کمک کند.
محققان همچنین بر این واقعیت تاکید می‌کنند که آلو خشک منبع فوق‌العاده ویتامین K و پتاسیم است، علاوه بر اسیدهای فنولیک، که برای سلامت عمومی افراد مفید است.
اگر می‌خواهید تعداد کربوهیدرات‌هایی را که می‌خورید کاهش دهید، به‌عنوان یک میان‌وعده به سراغ چیپس‌های نارگیل خشک بروید.
  • منابع:
    1. Dried fig uses and benefits for human health and consumers
  • تبلیغات: 
    1. قارچ هایی که در بدن ایمنی ایجاد می کنند
    2. کسب درآمد میلیاردی توسط خانمهای خانه دار
    3. خاصیت پروتئین های موجود در قارچ برای بدن
    4. تولید سوخت لوکوموتیو با بهره گیری از برنج