مراکز توزیع کننده اسپان قارچ دکمه ای و قارچ صدفی این محصول را در انواع داخلی و وارداتی طبق سفارش مشتری برای فروش آماده می کنند.
پس از بستر سازی مناسبی که در قفسه ها توسط کمپوست انجام شد، نوبت به بذر زنی یا در اصطلاح پاشیدن اسپان بر روی کمپوست می باشد.
- بیشتر بخوانید: قارچ جنگلی
ماده اصلی اسپان قارچ بیشتر غلات است که با موادی نظیر سولفات کلسیم، کربنات کلسیم، و … ترکیب می شود تا اسپان خوبی به دست بیاید.
- بیشتر بخوانید: قارچ کامبوجا
پس از ترکیب، آن را داخل شیشه یا پلاستیک به مدت دو هفته قرار می دهند تا استریل شود.
با افزایش پرورش انواع قارچ دکمه ای بسیاری از تولید کنندگان به عنوان توزیع کننده، اسپان این قارچ را به کمک متخصصین کشاورزی در آزمایشگاه ها تولید می کنند. به علاوه این توزیع کننده ها از کشور های دیگر، اقدام به وارد کردن اسپان انواع قارچ به داخل کشور کرده اند.