انواع لوبیاها و خواص آنها را بشناسید

لوبیا سیاه که اغلب به عنوان لوبیا لاک پشت شناخته می شود، ارزان است و به طور گسترده در سوپرمارکت ها موجود است.
لوبیا سیاه پخته شده دارای بافتی است که آنها را به یک جایگزین عالی برای گوشت گاو و مرغ تبدیل می کند.
لوبیا سیاه علاوه بر فیبر و پروتئین سرشار از ویتامین B1، فولات، تریپتوفان، منگنز، منیزیم، مولیبدن، آهن، فسفر و آنتی اکسیدان است.
فولات که در لوبیا عروس تراریخته یافت می شود به ویژه در دوران بارداری بسیار مهم است زیرا از نوزادان در برابر ناهنجاری های مغزی و نخاعی محافظت می کند.
لوبیا ارزان است و به راحتی به دست می آید و اکثر انواع آن طعم قوی دارند، به همین دلیل است که اغلب در خورش ها، سوپ ها و فلفل دلمه ای استفاده می شود.
لوبیا علاوه بر فیبر و پروتئین سرشار از ویتامین های B1 و K، تریپتوفان، مولیبدن، فسفر، مس، پتاسیم، منگنز و آهن است.
آهن برای تولید هموگلوبین (مولکول حامل اکسیژن در خون شما) مورد نیاز است.
ویتامین K برای لخته شدن خون مورد نیاز است.
مولیبدن به سم زدایی و حذف مواد نگهدارنده مانند سولفیت ها توسط لوبیا صادراتی چیتی از بدن کمک می کند.
لوبیا لیما، نوعی حبوبات، به دلیل بافت کره ای خود شناخته شده است و تصور می شود که منشا آن پرو باشد.
آنها بیشتر با سوکوتاش در ایالات متحده مرتبط هستند، یک غذای کلاسیک بومی آمریکایی که حاوی ذرت است.
برای تامین پروتئین کامل، لوبیا قرمز کپسولی اغلب با غلات و سبزیجات دیگر جفت می شوند.
لوبیا لیما علاوه بر فیبر، سرشار از مولیبدن، فولات، ویتامین B، منگنز، مس، پتاسیم، آهن و تریپتوفان است.
تریپتوفان یک اسید آمینه ضروری است که در بسیاری از غذاهای گیاهی لز جمله لوبیا چیتی زودرس یافت نمی شود.
مس برای عملکرد ایمنی و تولید آنزیم ضروری است.
  • منابع:
    1. ?Which Bean Is the Healthiest
  • تبلیغات: 
    1. داستان آلوئه ورا که در مریخ می روید!
    2. نوعی گلاب که فرمانروایان مصر به همسر خود هدیه می دادند
    3. آتش نشان چگونه کودک را زیر کنجاله نجات داد؟
    4. رسم عجیب مردم نیوزیلند برای خوردن سوهان