اجتناب از ماهی مطمئناً یکی از راههای جلوگیری از جیوه یا PCB است.
اما آیا این عاقلانه ترین انتخاب با توجه به فواید خوردن ماهی کپور زنده است؟
دکتر مظفریان و ریم در تحلیل خود در مجله انجمن پزشکی آمریکا این را در چشم انداز قرار دادند.
ابتدا، با بررسی داده های آژانس حفاظت از محیط زیست و جاهای دیگر، آنها محاسبه کردند که اگر 100000 نفر دو بار در هفته به مدت 70 سال ماهی آزاد پرورشی بخورند، مصرف PCB اضافی به طور بالقوه می تواند باعث 24 مرگ اضافی ناشی از سرطان شود.
اما از حداقل 7000 نفر جلوگیری می کند.
مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی دوم، سطوح PCB و دیوکسین در ماهی سرخو عینکی بسیار پایین است، مشابه سطوح گوشت، محصولات لبنی و تخم مرغ.
سوم، بیش از 90 درصد از PCB ها و دیوکسین های موجود در مواد غذایی ایالات متحده از منابع غیرغذایی دریایی، از جمله گوشت، لبنیات، تخم مرغ و سبزیجات تامین می شود.
بنابراین، با توجه به این اثرات محدود بر سلامتی، سطوح پایین ماهی آنجل گوشتخوار و منابع اصلی سایر غذاها، سطوح PCB و دیوکسین در ماهی نباید بر تصمیم شما در مورد خوردن ماهی تأثیر بگذارد (همانطور که بر تصمیم شما در مورد اینکه یا نه تأثیر نمی گذارد.
سبزیجات، گوشت ها، محصولات لبنی یا تخم مرغ، منابع اصلی PCB و دیوکسین ها را مصرف نکنید.
یک استثنا: اگر ماهی آکواریومی محلی را می خورید که توسط دوستان یا خانواده صید شده است، منطقی است که با توصیه های محلی در مورد مقدار چنین ماهی هایی که باید بخورید مشورت کنید.
- منابع:
- تبلیغات: