ساده ترین روش برای محافظت از قارچ دکمه ای بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از قارچ دکمه ای در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید واز سیاه شدن و خراب شدن قارچ جلوگیری می کند.
- بیشتر بخوانید: قارچ کامبوجا
وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته قارچ دکمه ای و قارچ صدفی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باکتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.
- بیشتر بخوانید: قارچ جنگلی
قارچ دکمه ای در بسته های 200،400،1000 گرمی تولید می شود. برای عرضه به فروشگاه ها و مغازه ها و صادرات به مقادیر بالا صورت می گیرد.