آیا طریقه خشک کردن قارچ دکمه ای را می دانید؟ نحوه خشک کردن قارچ دکمه ای به چه صورت می باشد؟
خشک کردن قارچ دکمه ای
یکی از قدیمیترین و سنتیترین روشها برای نگهداری قارچ در مدت زمان طولانی، خشک کردن است. در این روش نیز تنوع زیادی وجود دارد. برخی آنها را با دستگاه خشککن، خشک میکنند و برخی با استفاده از نور خورشید و برخی هم از فر استفاده میکنند.
روشهای مختلف نتایج متفاوتی نیز دارند. قارچ صدفی را بعد از شستوشو قطعه قطعه کنید و بعد آنها را روی توری چیده و در معرض نور خورشید یا این که داخل فر با دمای ۱۰۰-۱۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا قارچها بیشتر رطوبت خود را از دست بدهند.
سپس آنها را در کیسه و ظرفهای کوچک بریزید. در یک حالت دیگر میتوانید قارچها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب داغ یا آب گرم بریزید تا قارچها کمی باد کنند و گوشتالوتر شوند و بعد آن را به روش قبل خشک کنید و در ظرفهای کوچک نگهداری کنید.
- بیشتر بخوانید: قارچ جنگلی
با این روش قارچها هم راحتتر ذخیره و حفظ میشوند و هم راحتتر مورد استفاده قرار میگیرند، بدون آن که نیاز به تجهیزات خاص یا حتی فریزر باشد. اما با روش خشک کردن معمولاً قارچها بافت سفتتری پیدا میکنند.
- بیشتر بخوانید: قارچ کامبوجا
در اغلب مواقع قارچهایی که خشک شدهاند را نمیتوان تفت داد. گاهی اوقات پس از خشک شدن، طعم قارچها کمی تغییر میکند. گاه عطر و بوی قارچ از بین میرود.